In luna martie, Aventurescu.ro te trimite gratis in vacanta, intr-un sejur de poveste la Club Vila Bran! Aventurescu.ro, site-ul numarul 1 in Romania in domeniul vacantelor pe cont propriu, impreuna cu Club Vila Bran, te invita sa petreci 2 nopti magice in perioada 6-8 martie 2022 in una dintre cele 2 casute tematice de pe domeniul de la Bran, in Casuta lui Bambi. Castigatorul va avea acces gratuit si in Valea cu Povesti, parcul tematic din cadrul complexului Club Vila Bran.

1. CONDITII PARTICIPARE CONCURS [GIVEAWAY]

1. Intri pe Instagram si dai Follow contului ClubVilaBran.

2. Intri pe postarea cu giveaway-ul de pe Facebook si ne lasi un comentariu cu raspunsul tau la intrebarea: in ce loc din lume te-ai simtit ca intr-o poveste? Este considerata inscriere valida un singur comentariu de la acelasi utilizator. Mai multe comentarii de la acelasi utilizator anuleaza inscrierea in concurs.

3. Te abonezi la newletter-ul Aventurescu si primesti gratuit cele mai bune ponturi despre vacante cu bani putini si oferte la zboruri. Iti trimitem un email doar atunci cand gasim un super pont de vacanta.

2. TERMENI SI CONDITII CONCURS – PARTICIPARE, DESFASURARE, ELIGIBILITATE, PROTECTIA DATELOR PERSONALE

1. Acest concurs (giveaway) este creat si administrat strict de catre Aventurescu.ro.

2. Concursul se desfasoara in perioada  13 -25 februarie 2022.

3. Castigatorul va fi ales pe 26 februarie 2022 in baza extragerii aleatorii din comentariile de la postarea de pe pagina noastra de Facebook, iar anuntarea publica a castigatorului se va face pe 26 februarie 2022 pe pagina noastra de Facebook. Castigatorul va fi contactat printr-un mesaj pe Facebook. In cazul care castigatorul nu poate fi contactat, extragerea va avea loc din nou.

4. La acest concurs pot participa numai cetatenii romani cu varsta de peste 18 ani, avand domiciliul in Romania.

5. Premiul oferit este valabil pentru 2 adulti + 2 copii,  respectiv, castigatorul + max. 3 persoane. Premiul nu este transmisibil.

6. Perioada sejurului nu poate fi modificata.

5. RO: Acest concurs (giveaway) nu este administrat, suportat sau sponsorizat de catre Facebook. Orice informatie furnizata de catre utilizatori se face catre Aventurescu.ro, nu catre Facebook. Orice sugestii, reclamatii sau cereri de informatii se fac catre Aventurescu.ro. Prin participarea la acest concurs esti de acord cu termenii si conditiile.

EN:This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by, or associated with, Facebook. You understand that you are providing your information to Aventurescu.ro and not to Facebook. By participating in this promotion you agree to a complete release of Facebook from any claims.

6. Colectarea datelor personale: Informatiile colectate prin intermediul acestei pagini (adresa de email) sunt folosite strict in vederea abonarii la newsletter-ul Aventurescu si inregistrarea la concurs, pentru care utilizatorul isi da acordul in prealabil. Adresa de email a utilizatorului nu va fi partajata altor servicii terte.

3. TERMENI SI CONDITII SEJUR CLUB VILA BRAN

Perioada: 6-8 martie 2022

Capacitate: 2 adulti + 2 copii

PARTENERI