= 50

23 februarie, ora 12.00, Pavilionul B2, Sala N. Titulescu
Dragi colegi și parteneri,
Coral Travel Romania vă invită la primele două evenimente dedicate lansării pe piața turistică locală:
Ora 12:00 – Romexpo, Sala N. Titulescu
Seminarul cu tema: Coral Travel Romania. Avantajele colaborării. Lansarea sezonului «Vara 2023». Tombolă cu premii și info-tripuri gratuite.
Acces liber, pe baza cărții de vizită.
Ora 19:00 – Face Club, Piața Presei Libere 3-5
Grand Opening Party
Vă așteaptă o seară unică: concerte susținute de artiști Super Star, preparate gourmet, băuturi speciale, program de divertisment, tombolă cu premii.
Parteneri principali: Kilit Hospitality Group (Crystal Hotels, Nirvana Hotels)
Cu participarea: CORAL GROUP HOTELS & RESORTS
Acces pe bază de invitație, așteptăm solicitările voastre pe https://grandopeningparty.coraltravel.ro/
Vă mulțumim!

23 februarie, ora 13:00, standul Ministerului Turismului
Invitație de presă
Ministrul antreprenoriatului și turismului, Constantin-Daniel Cadariu, va fi prezent joi, 23 februarie a.c., începând cu ora 13:00, la Târgul de Turism al României, organizat la Pavilionul B2 din cadrul Romexpo. Demnitarul, căruia i se va alătura și președintele Consiliului Județean Suceava, domnul Gheorghe Flutur, va realiza un tur oficial al standurilor care promovează destinața turistică România. La eveniment vor sosi și secretarii de stat din cadrul Ministerului Antreprenoriatului și Turismului, respectiv doamna Tudorița Lungu și domnii Cătălin Canciu, Lucian Rus și Angel-Iulian Călin.

Reprezentanții mass-media sunt invitați să participe la toate activitățile realizate de Ministerul Antreprenoriatului și Turismului în cadrul Târgului de Turism al României! Programul Ministerului Antreprenoriatului și Turismului, în prima zi a Târgului de Turism al României: • Ora 10:00 – Deschiderea Târgului de Turism al României; • Ora 11:00 – Sosirea secretarilor de stat din cadrul MAT; • Ora 13:00 – Tur oficial al Târgului de Turism al României, realizat de ministrul antreprenoriatului și turismului, Constantin-Daniel Cadariu, și de președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur. Menționăm că la standul Ministerului Antreprenoriatului și Turismului din cadrul Târgului de Turism al României vor fi promovate geoparcurile și destinațiile ecoturistice, iar în weekend vor fi organizate activități pentru copii.

23 februarie, ora 14.00, Pavilionul B2, la standul Clubului Presei de Turism – FIJET Romania (73B).
Festivitatea de premiere a celor mai votate “Destinaţii FIJET România”
Iată care sunt cele 10 destinații selectate de către membrii FIJET Romania: Durău, Țara Moților, Șinca Veche, Complexul Sturdza – Miclăușeni, Țara Hațegului, Gura Portiței, Sulina, Bucovina, Fundata și Delta Dunării.
Fundata este pe locul 1, urmată de Bucovina și de Delta Dunării.

_________________________________________________________________
24 februarie, Pavilionul B3, Sala Madgearu 10.00 – 12.00
PREZENTARE OMD-URI by Secretar de Stat Tudorita Lungu

Misiunea de promovare a OMD-urilor continuă! În scopul informării asupra importanței reformei OMD-urilor pentru sectorul turistic românesc, precum și pentru o prezentare detaliată a mecanismelor de înființare a acestor entități, MAT va organiza pe data de 24 februarie a.c., în cadrul Târgului de Turism al României, o conferință la care sunt invitați să participe reprezentați ai unităților administrativ-teritoriale, precum și ai mediului privat din întreaga țară. Evenimentul va avea loc la Romexpo, Pavilionul B3, Sala Madgearu, în intervalul 10:00-12:00. Discuțiile vor fi prezidate de doamna secretar de stat Tudorița Lungu. Intențiile de participare pot fi comunicate pe adresa de e-mail [email protected]

Citeste mai mult:
https://turism.gov.ro/web/2023/02/16/primul-omd-dezvoltat-la-nivel-judetean-a-primit-astazi-avizul-din-partea-mat/

24 februarie, Pavilionul B2, Sala Titulescu ora 10.00,
Prezentare GRECIA by GNTO – Organizatia Nationala de Turism a Greciei in parteneriat cu ANAT.

23, 24 februarie 2023, Pavilionul B3, Sala Madgearu
Workshop by DERTOUR
Rezerva-ti locul acum: [email protected]

Asigura-te ca esti la workshop joi sau vineri (in functie de ziua in care ai participat la workshop) pentru a-ti valida premiul (altfel va fi alt norocos in locul tau).

  • primele 25 de premii le extragem joi, ora 16:30

  • urmatoarele 25 de premii le extragen vineri, ora 16:30